Samen kijken we
wat bij jou hoort,
in jouw eigen tempo

Hoi, ik ben Linda

en ik ben de eigenaresse van OrthoLin.

Al heel lang ben ik geïnteresseerd in voeding en gezondheid. In 2017 ben ik begonnen met de opleiding orthomoleculaire therapie bij Natura Foundation. Tijdens de eerste dag van deze opleiding werd ik echt enthousiast, ik vond het zo interessant dat zoveel mensen met gezondheidsklachten geholpen zouden kunnen worden door middel van gezonde voeding en leefstijl. In 2019 heb ik de opleiding afgerond.

Nu is het tijd om met deze kennis aan de slag te gaan. In de tussentijd blijf ik mezelf ontwikkelen en mijn kennis uitbreiden, omdat je in dit vakgebied nooit uitgeleerd raakt.

Voor mij is het heel belangrijk om je te helpen op een praktische manier die voor jou haalbaar is. Ik leg je uit hoe je jouw gezondheid kunt verbeteren met praktische tips (zoals recepten en beweeg tips) die bij jou passen. Mijn doel is dat je het uiteindelijk zelf kunt, werken aan je eigen gezondheid. Naast het behandelen van de klachten leer ik je alles wat je weten moet over welke voeding en leefstijl bij jou past. Samen kijken we wat bij jouw hoort, in jouw eigen tempo, met mijn begeleiding op maat.

Recepten

Heerlijke en gezonde recpten….

Uit de praktijk

Verhalen uit de praktijk….

Workshops

Inspirerende en gezonde workshops….